I LOVE UGG

 
I love UGG

Hello Alla Bloggisar!

Statis: Förkyld  förälskad i mina nya Ugg.

 Idag är inte hälsan på topp! Från igår eftermiddag, så har jag varit sängliggande = Trisst. Men febern är nu borta i allafall. Me har kört sessorna till dagis/skola i morse, så nu skall jag gå och lägga mig igen. Den bästa medicinen är sova! Och det är planen för hela dagen i dag. Nu har mina älskade Ugg äntligen hittat hem! Jag blev totalt förälskad i dom i våras när jag såg bilder från ett inköp till Karin S här i vår småstad. Jag bokade dom redan då i mars. Men när leveransen kom så blev det något fel så hon fick inga bruna Ugg i min storlek. Många turer fram och tillbaka från leverantören så är dom nu i mina ägor. Och jag är kanon nöjd! Jag går runt i Ugg året om & det har jag gjort de senaste 6 åren. Jag har Ugg flip flop, träskor, mocka boots och nu dessa. Dom är så sköna & snygga. Och nu har till & med min stora sessa Ugg på fötterna. Nu kryper jag ner i sängen och blundar, och när jag vaknar så är jag fullt frisk igen = Härligt!

 Ha en fin dag alla härliga bloggläsare.

 Kärlek

5 thoughts on “I LOVE UGG

 1. Vardagslyx says:

  Det är förkylningar överralt nu, tycker jag! J2 är hemma från dagis med pappa idag, imorgon är det min tur och då blir jag garanterat smittad. För pussar och kramar kan man ju inte förbjuda bara pga en liten förkylning…

  Vila och krya på dig!

  Kram pernilla

 2. tina says:

  Ja nu är det dax för förkylningstider…är inne på min andra vecka =( Hoppas du kryar på dej snabbt…sova bort det låter som en bra idé!
  Snygga uggs!!

  kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *