I love my type – tävling


I love my type - tävling

 

I love my type - tävling

Den nya stora posten heter Power Of Love och finns här, ramen kommer från Ikea.

Den lilla posten heter Blomm och finns här, jag valde en guldram till som ni hittar här.

.

.

..

.

Tjingeling bloggisar!

.

Har ni hört talas om företaget I love my type? Jag hittade detta företag för några veckor sedan och jag bara toook gillar deras coola typografisk posters i universum med affischer som inspirera mig, det ger mig bra och fina budskap som jag gillar att hänga på min vägg.  Jag har hittat massa utav positiva och livsbejakande uttalanden, detta är en bra idé för en present till bröllop, dop, födelsedagar etc.

JAG ÄLSKAR MIN TYP startades av art director Kathrine Højriis som genom att öppna denna web shop, uppnådde sin dröm om att kombinera sin passion för typografisk design med sin entusiasm för inredning och personlig utveckling.

 

.

I love my type - tävling

 

I love my type - tävling

 

aaaaa

 

 I samarbete med butiken I Love My Type lottar vi nu ut en valfri poster ur deras kollektion.

.

.

Så här tävlar du:

För att delta i tävlingen så nämner ni namnet och storleken på den posten ni tycker bäst om, ni kan gärna länka till sidan också.

.

Ni hittar svaret  här.

 

OBS! Ni behöver inte ha någon blogg för att delta i tävlingen – alla läsare är välkomna att delta. Uppge bara ert namn i kommentarsfältet nedan samt svar på frågan. Tävlingen pågår tom Söndagen den 29 november kl 23,00.
.
.
.
Lycka till!
.
Kram/Carola

 

10 thoughts on “I love my type – tävling

 1. Tina says:

  Hej! Jag är gärna med och tävlar:) tycker att BLOOM real grey A3 är jättefin och det skulle vara den jag gärna vill ha;)

  Kram Tina

 2. Camilla Ringvold says:

  Hej Carola!

  Jag skulle jättegärna vara med och tävla om en ”You are gold” i färgen ”real grey” och med storlek A4. Om jag vinner ska jag ge den till en fin vän som verkligen är GULD värd, den hade hon förtjänat ❤️
  Kram, Camilla (@mayaandmore)

 3. Camilla Besterman says:

  Jag har beundrat din ”BLOOM”, A3 i grått, nu kanske jag har turen att få en egen 😉
  Tack för en inspirerande blogg med både inredning och mode!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *