BLACK IS THE SHIT!

Happy Kväll Bloggisar!
Denna höst/vinter har jag blivit riktigt förälskad i färgen svart. Och då menar jag färgen svart på allt. Kläder, skor, väskor, inredning, blommor, bilar och leksaker. Tidigare har jag aldrig riktigt gillat svart. Men som jag är i allt annat. Allt eller inget:)! Jag har nu beställt mig en svart snygg vinterjacka i år också som kommer i dagarna:)! Bara så ni vet, hihihi!

SeE YoU

19 thoughts on “BLACK IS THE SHIT!

 1. HOUSE of ADELA says:

  Så coola bilder! Gillar också svart det är alltid snyggt, även om jag är lite försiktig med att använda det i klädväg;) Ni mörka skönheter klär mycket bättre i det tycker jag!=)

  Kramar
  Adela

 2. Mrs G says:

  Black is black, en ”färg” som man alltid kan lita på.
  Känner jag mig minsta osäker på vad jag ska ta på mig vid något sammanhang, då väljer jag svart och tillsätter kanske någon liten accentfärg ibland. Det kan aldrig bli fel.
  Svart när det gäller möbler och inredning har sina nackdelar dock tycker jag då det lätt kan bli för dominant. Dessutom-damm syns jätte lätt 🙂
  Men vi har en del svarta grejor och de älskar jag!

  Kram Mrs G

 3. Daniel says:

  Hej!

  Haha, man ska inte underskatta färgen svart, det är en färg som aldrig blir otrendig och som jag själv också kommer att älska, speciellt att kombinera ihop med andra färger.

  Kolla gärna i min blogg idag då vi har ett gästinlägg som handlar om ”vad din inredning säger om dig”.

  Ha en underbar dag!
  //Daniel

 4. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

 5. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

 6. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

 7. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

 8. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

 9. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

 10. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

 11. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Ja du…SVART har jag alltid gillat. Svarta kläder, svart skor you name it…nackdelen är då när jag är så svart att det ju inte syns om jag köpt något nytt…den är ju också svart hi hi. Ha en skön kväll kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *