I ♥ ÄNGELHOLM

Min lilla Docka kikar in i ett brevinkast den gamla gatan i Ängelholm. ( – vad finns det här inne mamma?).

Hej Söndag!

 Gäääsp, idag är jag riktigt trött. Satt uppe halva natten och fixade med olika program mm. Nu finns room of karma på Instragram ( Room of karma), Twitter ( Roomofk ), Fejjan och idag skall jag fixa Pinterest. Eftersom det är bilder som jag gillar att ta, och jag har bilder i överflöd:).

Ängelholm har fina gamla arbetarkvarter med vackra stenhus. Tycker att det var en liten känsla av Danmark här.

.

En riktig liten trevlig gourmetbutik ligger beläget mitt på Storgatan. Där säljer dom super trevliga delikatess brickor som man kan ta med sig på romantiska picknickar nere på stranden ♥.

.

 

 

 

 

Den omtalade vackra butiken Nina ligger på en utav dom vackra gamla kvarterna ( faktiskt granne med vår nyfundna favorit restaurang Baratapas). Som också har en nätbutik här.

Nu skall jag sitta och fixa lite med Pinterest mm. Om det är någon där ute som är bra på detta så är alla tips välkomna. Skulle nog behöva några nu:) Detta är Inte lätt!!

Vi ses lite senare!

 

KRAM

10 thoughts on “I ♥ ÄNGELHOLM

 1. Loppisliv says:

  Hejsan. Ja Ängelholm är en vacker stad. Finfina bilder!! Tack för bra tips bl.a på matställen, alltid bra att ha 🙂 PS: Köpte mig ett par please jeans i färgen salmone efter att jag sett dig ha ett par likadana här på din blogg, superfin färg och sååå sköna!! Jag hade nämligen scarfsen redan innan (Peach med stjärnor på) och när jag såg din kombo med please jeansen som passade så fint ihop så klickade jag hem ett par jag också :-)) Tack för inspirationen!! Ha en underbar dag! Kramis Paula

  • Carola says:

   Hej Paula ♥

   Men tack snälla för din fina kommentar här. Vad kul att jag kan inspirera dig! Visst är den färgen på Please jeansen snygg i hop med scarfen♥.

   Nu skall jag ta och kika in hos dig också:)!

   Kram och ha en fin dag!
   ♥CC♥

 2. Suss says:

  Vilka fina bilder!!
  Duktiga du är som lagt upp RoK på så många program! Jag har varit inne på att lägga upp min blogg på FB men inte fått det gjort än…

  Kram Suss

 3. lotta says:

  Härliga Ängelholm, själv bor jag endast 20 min från denna fina småstad men aldrig har jag gått i in på Bara tapas, men det får jag råda bot på.Tack för tipset.Sidan om ostaffären låg en mysig blomsteraffär Flowers and pots, var du inne där,? Tittar in där varje gång jag är i Ängelholm.Ha en fin söndag, kram Lotta

 4. lotta says:

  Ooops glömde tipsa dig om en jätteduktig keramiker i Ängelholm…bara ääälskaaaar hennes saker ”Gjordkällarn” som ligger i källaren under Hotel Lilton, titta ner där, du kommer inte att ångra dig..Kram

  • Carola says:

   Tack Lena, det är bara att gilla på FB så får du alla uppdateringar. Lägger ut allt på Fejan och då går det automatiskt till Twitter. Nu skall jag in till dig och kika runt

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *