Hyr en egen båt i Köpenhamn / Goboat.dk

Köpenhamn är vår stad! Ända sedan jag och min man Matte träffades för över 24 år sedan så har vi alltid älskat Köpenhamn. När vi var unga långt innan barnen kom in i vårt liv så hängde vi ofta här i Köpenhamn. Nu när barnen är stora så är det nu lättare att återvända till Köpenhamn och göra dom sakerna vi gjorde innan.

Det vi älskar så med denna staden är att man kan leva ”lyxbohem/flum med njutning” Människorna är öppnare, mindre dömande, enklare, kreativare och gladare. Det är nog det som är av de anledningarna att vi älskar och återvänder hit ofta. Det finns studier som visar att danskarna är de lyckligaste folket, och det tror jag faktiskt stämmer!

Bara en sån här sak som att man kan boka en eldriven båt med sittplatser för 8 personer med ett bord i mitten hos Goboat.dk Du hyr denna båten från 1 timme till upp så många timmar du vill. Man får en karta med kanalerna inne i staden. Det tar 1 timme och 40 min om du vill åka runt över allt på kartan så vi hyrde den i 3 timmar vilket var helt perfekt. Eftersom det var så varmt så ville vår lilla dotter bada från båten såklart? Och jag ville åka i Christianhamn fram och tillbaka. Det var verkligen helt fantastiskt mysigt, jag skulle säja ett måste om man besöker denna staden. Man kan också köpa en picknickkorg med vin, öl och andra drycker på deras sida om man vill ha det serverat på båten när man kommer. Vi köpte med oss den tapasbricka vi ville ham med dryck på Magasin. Lätt att ta med i en ryggsäck?

Detta är ett tips som ni bör testa! Vill också tillägga att båten går sakta och är lätt att köra, våra döttrar körde båten utan problem.

Nu ska jag fortsätta att tvätta upp efter vår semester. Det är baksidan av en trevlig semester, all tvätt som man drar med sig hem ?

Ha en fin lördag vänner! Ikväll ska vi grilla och dricka vin och njuta av den varma sommaren❤️

Kramar från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *