Hur många gånger i veckan tränar ni

Hur många gånger i veckan tränar ni

Bjuder er på en bild från gymmet där jag är helt osminkad men jäkligt nöjd 😉

Hur många gånger i veckan tränar ni? Hur många gånger bör man träna för att få resultat på konditionen? Jag kör 10 minuter på löpbandet som uppvärmning, sedan kör jag mina maskiner som jag har ett program på från min PT sedan tar jag löpbandet allt från 20 minuter upp till 60 minuter. Jag tränar först och främst för att må bra, hålla hälsan helt enkelt. Jag är en periodare när det gäller träning, tränar hur bra som helst men kommer det en förkylning eller något annat i vägen som får mig att balla ur så är jag urballad en längre tid. Men sedan så är jag på det igen. Nu är det PÅ som gäller 😉

Nu när jag pluggar hemifrån så är det perfekt att starta upp morgonen med ett träningspass eller en lång promenad ute för att skrämma fart på kroppen! Nu har jag goda vanor och håll tummarna för att det håller i sig länge nu!

 

PUSS <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *