HUR GÖR NI??

 

 

Mitt i naturen!

.

.

.

.

Tjing!

.

Hur gör ni när ni skall ladda era batterier? Hur gör ni när ni vill må sådär riktigt riktigt riktigt bra? 

Jag vill vara på vackra platser och det kan vara allt från natur som här ovan till ett riktigt flått restaurang besök! Bara jag få njuta av det vackra i hop med dom jag älskar mest av allt på jorden och det är min livskamrat ”Daddy” och våra två högst älskade sessor Jag är en njutningsmänniska  ända ut i fingertopparna eller det är vi hela familjen, hihihi. Men just nu har vi fått dille på naturen men det kan lika gärna svänga nästa vecka till att besöka trendiga hotell nu i höst/vinter mörkret. Men visst är sverige fint så här års också?!.

.

Ha en fin kväll vänner så ses vi i morgon bitti!

.

.

KRAM

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *