EN DAGENS BLOGGERSKA

 

 

 

En dagens nere i båthamnen: Linne Gant, Min nya underbara kofta heter Rib Cardigan och kommer från Chillnorway (höstens nyhet!)  Byxor 5 Units, Höstens nya stövlar kommer från  Hunter,Väska Michael Kors och smycken från IOAKU.

 

 Hunter Original gloss short black ♥ Dessa stövlarna hittade jag hos eshoes, här finner du Hunter i alla former och färger till bra priser!

 

Godmorgon måndagsmorgon!

Mår ni bara alla fina bloggisar?

I lördags hämtade jag ut mina nya Hunter som jag klickade hem på eshoes. I år blev det ett par låga Hunter igen. Jag tycker dom är så himla bekväma dom låga, dom är som ett par kängor. Lätta att ta på och av till vardags.  Denna gången valde jag gloss igen, tycker dom ser mer klädsamma ut om man går runt i hunter till vardags i alla väder så som jag, hihi.

Det är alltid så himla kul med höstkläder tycker jag. Alla dessa varma goa koftorna och halsdukarna som kommer in i butikerna. I år blir det mycket svart och brunt känner jag! Gillar djurmönster så långt det går att få tag i vill säga. Men till hösten känns det som det finns en del orm och leopard fortfarande. Och till dessa mörka kläderna är det viktigt att piffa upp dom med fina smycken, då helst i guld för min del i år

Jag behöver också piffa upp min sminkväska. Har helt slut på Kanebo puder bla. Men tyvärr så finns det ingen som säljer Kanebo här i vår lilla småstad. Så jag får ta det till helgen då jag skall ner till Göteborg på en IG träff bla 

Vi ses!

KRAM

One thought on “EN DAGENS BLOGGERSKA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *