HOUSE DOCTOR LAMPA DIY

 

 

HOUSE DOCTOR

 

House Doctor lampa DIY. 

.

.

.

Tjingeling!

Idag bloggar jag från ett vackert höstigt Skåneland. Att få vakna upp i detta vackra landskap är helt underbart. Vi bor strax intill havet och vår utsikt är magiskt vackert. Hela familjen ligger och sover och endast jag är vaken. Jag kan inte hitta min sladd till kameran så bilder från gårdagen kommer lite senare. Visar er en utav mina saker på önskelistan till tomten i år, lampan från House Docktor DIY. Den är ju galet snygg. Ser dock att den är slut runt om i alla nätbutiker dessvärre. Kanske är det någon utav er läsare som vet var jag kan hitta denna goding?.

.

Nu skall jag hoppa in i duschen innan resten av familjen vaknar. Är det november lov så får man sova länge! Sedan blir det en lååååång mys frulle.

Vi ses lite senare!

KRAM

2 thoughts on “HOUSE DOCTOR LAMPA DIY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *