Höstens färger och ett hej

mossgg

 

Höstens färger och ett hej

 

aaoo

 

Höstens färger och ett hej

 

Höstens färger och ett hej

En dagens: Super skön klänning från Vintage By Fé (finns nu på rea) här. Mossgrön Hope cardigan också från Vintage By Fé finner ni här. Väska Michael Kors. Halsband Coco Chanel.

 

 

Godmorgon bloggisar

.

Idag tittar jag in en snabbis för att visa er lite nya goa kläder jag köpt i veckan. Jag har helt hoppat på höstens starkaste trender som är mossgrönt och bränd orange. Dessa två färgerna har jag alltid gillat. Men det har varit svårt att hitta just den här härliga mossgröna färgen ute i handeln innan när den inte varit så här populär som den är i höst, till min lycka. Här skall det handlas grönt i höst:)

.

Nu får jag skynda mig då jag är på väg ut till ett hotell för att äta brunch med en väninnan jag inte träffat på flera år, skall bli så kul!

Vi ses lite senare idag!

.

Kram/Carola

One thought on “Höstens färger och ett hej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *