HÖSTEN ÄR VACKER

HÖSTEN ÄR VACKER

 

 Hösten är vacker. Jag gillar färgerna som bara sprakar i skogen. Träden ger mig energi. Luften är fuktig och ger mycket energi till kroppen. Jag försöker bara att fokusera på naturen, färgerna och årstiden. Vill inte tänka på att vi närmar oss vintern. Jag är ingen vinter människa! Jag gillar färg, jag gillar värme och jag gillar ljuset. Men just nu stannar jag upp och bara njuter av hösten denna vackra dag. Sverige är fantastisk med våra årstider, alla årstider har sin charm mer eller mindre. Men hösten är som ett konstverk. En konst för själven.

För ett år sedan så gick jag på andnings yoga. Det var en härlig upplevelse. Jag har utövat det hos två olika yoga yogainstruktörer. Att andas är inte bara så lätt. Man kan andas på olika sätt. Det låter kanske konstigt för er som inte har tänkt på hur ni andas. Jag fick lära mig att djupandas vilket jag inte gör så ofta. Bara genom att uppmärksamma hur vi andas så är vi en bra på väg. Idag stannar jag upp och djupandas och tar till mig två andra övningar som jag lärt mig under min andnings yoga lektioner. I denna natur är det enkelt att ta till yoga. Och bara fokusera och närvara i nuet. Samhället är så stressigt och vi skall finnas tillgänglig hela tiden. Via Instagram, Facebook, bloggar och mobiltelefonen så är vi alltid på två platser samtidigt. Det är en konst att få det hela att gå runt med balans. Jag får min balans när jag är ute in vacker natur. Var finner ni er balans vänner?

 

 

 

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *