Höst nytt och en påminnelse

Höst nytt och en påminnelse

 

Höst nytt och en påminnelse

 En gårdagens nya topp/blus med lite roliga detaljer och material kommer från MONROW finns att köpa här.

.

.

.

.

Godmorgon soliga torsdag

Mår ni bra alla fina bloggisar.

Här har förkylningen lagt sig och jag mår mycket bättre. Dessvärre så vaknade jag med nackspärr, hahaha alltid är det något:)!. Jag tog en morgonrunda med vår lilla vovve i morse och kände att nu är det ändå höst i luften trots att det är varmt och soligt ute. Jag njuter verkligen för fullt av höstens alla snygga kläder som börjar ramla in runt om i alla butiker med murriga och brända färger, gärna med gulddetaljer. Jag har börjat vinterbona då jag åkte en sväng till stan igår eftermiddag och köpte en massa stearin ljus och lite annat mys pys hemma till de mörka kvällarna som sakta smyger sig på. Jag börjar känna mig redo för höstmyset nu:). Gör ni det??

.

.

Ni glömmer väl inte att vara med på tävlingen som pågår just nu på bloggen?!

I samarbete med förlaget Vulkan lottar vi nu ut två st entrébiljetter till bokmässan den 24-27 september i Göteborg 2015. Vi drar två st vinnare som även får ta med sig en vän, alltså en till dig och en till någon du vill ta med! Gå in HÄR för att delta.

.

.

Kram/Carola

.

3 thoughts on “Höst nytt och en påminnelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *