HÖGANÄS OCH EN FLYTT

Den svenska ljuva sommaren..

.

.

.

.

.

.

Hello Bloggisar!

.

 Åhhh vi är förälskade i Skåneland, hela familjen ♥

Om jag skull vilja börja om någon annanstans så är det till skåne eller Köpenhamn jag skulle börja om. Om vi bara skulle släppa taget om allt bra som vi har här hemma i vår lilla småstad, och bara ta med oss familjen neråt i landet. Köpa ett gammalt stall och bygga om den modernt med vitkalkade väggar. Nära till havet, nära till naturen, nära till odlingar och närmare till Europa och inte minst Köpenhamn.   Wow, jag sitter nu med ett fånigt leende på läpparna när jag skriver detta och bara njuter av självaste tanken!

.

.

Att bada i saltvatten och bara vara är nog det bästa med sommarlovet ändå??

.

.

.

.

Njut av den sköna sommarvärmen  vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

.

Psst! r på Spotify idag! Kanske skulle jag lägga ut min Karma 2013 list här på bloggen? 

.

.

 

3 thoughts on “HÖGANÄS OCH EN FLYTT

  1. anette says:

    A men visst har vi det fint Skåneland. Det är så kul när Ni besöker vårt Skåne så vi ser vad vi har. Jag har fått så många tips att besöka, det tackar jag för. Ha det fortsatt bra. Kram anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *