HÖGANÄS HANDELSTRÄDGÅRD

HÖGANÄS HANDELSTRÄDGÅRD

 

HÖGANÄS HANDELSTRÄDGÅRD

 

HÖGANÄS HANDELSTRÄDGÅRD

 

T J I N G  S K Ö N A  S Ö N D A G!

Närodlat, miljövänligt och kvalité. Höganäs handelsträdgårds tanke är att erbjuda växter i olika konstellationer med en alldeles fantastisk kvalité till ett överkomligt pris. Här hittade jag fantastiskt vackra kransar att hänga på dörren nu på hösten, vackra träd växter som trivs ute nu på hösten. Hösten kan verkligen vara vacker med alla färger.

Jag gillar hösten av olika anledningar. Det är vilt kött (tänker då på älg) lamm, svamp i skogen, blåbär och äpplen. Maten är fantastisk så här års. Mustiga grytor, stekar all den mat då Amarone kommer till sin rätt! Det är mysigt med levande ljus och värme inomhus. Men jag kan inte stick under stolen med att jag saknar ljuset. Man blir liksom lite tröttare av sig på hösten. Men det kanske är det som behövs, att kroppen får vila. Man går ju och lägger sig bra tidigare om kvällarna än vad man gör om sommaren. Men ett besök här gav mig massa skön energi till höstträdgården i år.

.i

Idag har vi kalas för ena delen av släkten och vi skall på kalas hos andra delen av släkten. Alltså hela denna söndagen blir en enda stort kalas, hihi.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *