Hjälp mig på Black Friday

Hjälp mig på Black Friday

 

Hjälp mig på Black Friday

.

1. Poncho i äkta kaninpäls från Hollies. 2. Äng vas i silver från Klong. 3. Constella ljusstake från Klong. 4. Poncho från Ralph Lauren.

.

.

.

Välkommen FAB Fredag

Här har ni en bloggerska som har lite brottom men måste ändå shoppa lite bra fynd på Black Friday. Jag har en liten lista på saker jag vill ha men jag hittar dem faktiskt inte på nätet till någon sorts rabatterat pris. Jag har faktiskt hittat Klong vasen nu i morse, så den är hem klickad av mina föräldrar som födelsedagspresent till mig haha (Jag fyller ju år snart). Vi hittade den på butiken Presenten.se  som erbjuder sina kunder hela 15% rabatt på hela sitt sortiment, missa inte det vänner! Men nu letar jag efter denna ljusstake ovan samt de två ponchon ni ser ovan. Den från Hollies tänkte jag har på julfesten på jobbet som äger rum nästa vecka, sedan har jag lite andra trevliga föreställningar som den skulle vara fin att ha den på i juletid. 

Ni får jätte gärna vara så gulliga och tipsa mig om ni har sett dessa varor med bra Black Friday erbjudande i dag!

.

Önskar er alla en riktigt bra fredag med mycket shopping och champagen, för det skall jag ha!

.

Stor kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *