HEMTEX HAR MINA GARDINER

Min Docka Iphone. Och det gör jag med för den delen,hihihi. (äpplet faller inte långt från trädet).

 

..

..

Hej Alla Sköna Bönor!

Åhhhh idag är jag så himla glad skall ni veta. Jag har fått tips från bäste Laila (min gamla arbetskollega frånLindex) Om världens snyggaste gardiner från Hemtex. Gardinerna ger precis den känslan jag har letat efter. Enkelt, stramt men ändå ombonat. Dem ger den helt rätta hotellkänslan till vårt hem, som jag länge har letat efter. Hejjja Hemtex!

 Oh my, nu börjar det närma sig julpynt här hemma. Jag är så  himla sugen på att plocka fram lite julpynt. Jag brukar vänta till första advent. Men jag har faktiskt plockat fram lite julkulor från Day Home. Jag bara tooook älskar deras julpynt i svart/vitt. Jag har lite olika svart/vita julkulor från just Day Home bla dom det står LOVE på och dom med lite fina jultexter på. Och lite annat smått och gott som jag lagt i en stor glaskruka på bordet.

Nu skall jag pyssla vidare här hemma – Vi ses i morgon vänner!

KRAM

 

 

8 thoughts on “HEMTEX HAR MINA GARDINER

  1. Anna says:

    Jag blir så avundsjuk när jag tittar på dina fina bilder. Kan jag gå på fotokurs hos dig?
    Spännande med nya gardiner. Jag hoppas du visar oss.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *