Hemma till lunchen

Hej bloggisar,

Hemma och lagar lunch, idag blir det en enkel tonfisksallad. Nu har jag varit fri från socker och kolhydrater i ca 5 veckor. Med undantag att jag dricker något glas vin eller cava på helgen och där med får jag i mig lite socker. Det känns riktigt bra att inte äta kolhydrater och socker, detta för att jag vill tappa i vikt med det bästa med det va faktiskt bieffekten som kom av det, och det är att jag känner mig så mycket piggare utan socker! Det är stor skillnad. Min tanke är att fortsätta såhär till sommaren, efter ett halv år så kan jag mer se hur det har påverkat min kropp. Det är lätt att vara duktig i början, det svåra är ju att hålla ut. Men det känns bra nu och jag ska jobba på det.

Min kost är numera någon form av LCHF men då med mindre fett och mycket grönt! Det hela började med Ulrika Davidssons diet ur kickstart programmet men nu mera har jag gjort en egen tolkning som går över i lite mer LCHF.

Kanske kommer jag slippa att bada i vadsen till sommaren ?

Ha en fortsatt bra dag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *