Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hemma hos oss

Bilderna tagna av me
Tjej veckan
I dag är det slut på kärlekens semester. Så underbart vi har haft det!
Så nu är jag och våra små sessor hemma själva denna veckan. .Jag har varit och köpt dukar och penslar, så vi kan måla tavlor tillsammans. Jag skall ta med mig mitt konstaflie ut till parken. Att stå ute och måla är en frihet. Vår stora sessa är en riktigt konstnär. Det har hon i blodet. Hon kommer bli något stort inom det kreaktiva. Hon gillar kläder och har alltid gjort. Mamma ”Me” tror att hon kommer bli en stor designer en dag! Hon är en stark individ som kommer gå långt!
Vår lillsessa gillar att baka, plocka blommor och leka. Hon har en lugn och trygg personlighet. Hon är en sådan liten docka som alla älskar från första stund.
Ingen flicka i världen har så många smeknamn som vår lilla sessa. Jag satt och skulle skriva i hennes lilla bok, om hennes första år. Och där skulle jag skriva i hennes smeknamn. Jag tror att vi har en si så där 10 smeknamn på henne. Kärt barn har många namn. Och det är solklart i detta fall.
Jag är så stolt över att dessa små fantastiska prinsessor är våra.
Jag ger Er lite små blickar, in i vårt hem idag. Bilderna är tagna från sessornas rum, vardagsrummet och Hallen på övre våningen.
Njut av dagen!
Den kommer inte igen.

kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *