HEMMA HOS MIN VÄN LAILA

.

Hemma hos min  gulliga vän Laila.

.

..

.

.

.

Tjing alla fina läsare!

.

Hur mår ni idag?

Idag vill jag visa er ett jätte fint hem i Göteborg. Det är min före detta arbetskollegas Lailas jätte fina svart/vita hem. Och bokstavligen svart vita hem. Jag känner ingen som är som Laila! Hon är en finsmakare ut i fingertopparna. Varje möbel och detalj i hennes hem är väl designat och noggrant utvald. Det är som att komma rakt in i ett inredningsmagasin varje gång man besöker henne. Kolla in själva.

.

.

 

På sängen ligger filten designad av Pia Wallén. Klädhängaren på väggen heter Tree  från  swedese. Tavlan är egen designad av Laila själv.

.

.

Kolla in i klädgarderoben, även den passar in i inredningen.

.

.

.

Som att bo på ett hotell. Alla handdukarna är kritvita i hennes lådor. När man sover över hos Laila så får mat tre handdukar, en för kroppen, en för håret och en att trampa på när man gått ur duschen. Ja, det är som att bo på det lyxigaste hotell i Göteborg!

.

.

 

.

Godaste champagnen & chokladen också.

.

.

.

Perfekt golv, köpt på Ikea!

.

.

.

Och uteplatsen är lika vackert beläget som allt annat hemma hos henne. Att dricka ett glas rött på denna uteplats och sitta och småprata med min goa vän Laila är som balsam för själven! Skulle kunna flytta in här i dag, hihihi.

.

.

Nu måste jag väcka mina små älsklingar för nu drar dagen igång här:).

.

Vi ses i morgon vänner!

 

KRAM

7 thoughts on “HEMMA HOS MIN VÄN LAILA

 1. Laila Söderblom says:

  Hej Carola ❤

  Känner mig stolt och glad över alla fina bilder som du har tagit hemma hos mig!
  Fantastisk kul att du valde just mitt hem som första ’hemma hos’ på din blogg och i Alingsås tidning idag!
  Riktigt smickrad måste jag medge (fast jag borde lagt på mattan 😉
  Som du vet är jag ju igång och förändrar några detaljer hemma så du välkommen tillbaka!
  Inte bara som fotograf utan som en mycket god vän också!
  Vi hade en grymt trevlig kväll hemma hos mig och en underbar dag i Köpenhamn samma vecka!
  Många härliga minnen att plocka fram när hösten är här!

  Tack för dina fina ord också! Jag blir så glad! Värmer rakt in i hjärtat!

  Det skall bli kul och spännande att fortsätta följa din blogg här och under veckan i AT!

  Massor av kramar från din vän Laila ❤

  • Laila Söderblom says:

   Hej Rebecca!

   Vitrinskåpet heter SNÖ och ingår i en serie förvaringsmöbler signerad av Jonas Bohlin och Thomas Sandell.
   Lanserades 1994.
   Finns att beställa hos Svensson i Lammhult och Annas Möbelgalleri.
   Priset på vitrinskåpet är ca 8.900 kr
   SNÖ tycker jag är en riktig snygg klassiker med bra funktion …
   som så mycket annat dessa två fantastiska svenska designer har signerat!

   Önskar dig en fin fortsättning på dagen!

   Kram Laila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *