HEMMA HOS BLOMSTERDEKORATÖREN HENRIETTE STAIB

Alla bilder Bo Bedre.

Här har ni vackra blomsterdekoratören Henriette Staibs i sitt ur vackra  hem.

….

Tjingeling Igen Vänner!

Gaaaah, jag var just inne och inspirerades av det underbara danska familjen Staibs vackra hem . Jag var bara tvungen att hoppa in här igen, på Karma, för att dela med mig av denna inspiration källa till er!.

… 
Titta och njut, det gjorde jag nyss!

Kolla in fasaden på detta pampiga hus.

Så härligt stilmedvetet med olika sorters stolar runt bordet.  Kolla in mattorna som är i helt olika mönster men ändå passar i deras dova färger.Golv, tak och väggar är målat i obruten vit. Just av den anledningen så blir det lättare att sväva ut bland möblerna och färgerna. Ett klart smakfullt medvetet hem!

..

Gillar det moderna i huset. Det väcker huset till liv på något vis, tycker jag!

..

Lekfull dukning.

..

..

Nu skall jag chilla vidare i soffan.

,,

KRAM

9 thoughts on “HEMMA HOS BLOMSTERDEKORATÖREN HENRIETTE STAIB

  1. Malin Berg says:

    Tack för att du delar med dig. Älskar verkligen din blogg CC. Och tack för svaret. Jag har just klickat hem en likadan=)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *