HEMMA HOS

 Anton Corbijn

 

 

 Anton Corbijn

 

Häromdagen kom Daddy hem med en ny poster från grafiska museet i Stockholm. Och igår fick jag den inramad också ( ramen kommer från IKEA för dom som undrar ).

 

 Anton Corbijn

 

 Avlastningsbord Oliva från Mio.  Det är så himla skönt att ha en avlastningsbord bredvid ett matsbord. Där kan man alltid ha massa höga levande ljus, vinflaskor och stora skålar med lördagsgodis. Idag är det ju bara onsdagsmorgon så idag är det röda svenska äpplen.

 

 Anton Corbijn

 

 

 Anton Corbijn

 

Godmorgon Lill lördag!

Idag gör jag ett hemma hos, hemma hos mig!  Nytt för i dag är denna underbara poster inköpt på fotografiska i Stockholm samt denna underbara sidebord från Mio. Jag har länge trånat efter ett sidebord, när jag i förra veckan såg detta i reklam från Mio. Såg direkt att det är det bordet jag söker, så det var bara att ringa Daddy och förklara att han skulle åka via dom på väg hem. Såg det inte i verkligheten förrän det stod monterat hemma när jag kom från jobbet. Så nu kan jag pynta och greja som jag vill. På bordet i dag är denna poster som kommer från Anton Corbijn. Anton Corbijn är född 20 maj 1955 i Strijen i Nederländerna, han är en nederländsk fotograf och regissör. Han har gjort sig ett namn som fotograf av stora musiker och musikgrupper och har regisserat ett stort antal musikvideor.

Han hade en utställning på Fotografiska 14 jan –  15 maj 2012 och där ifrån kommer denna poster.

Nu är det dags att göra denna dagen, samt att fixa inför en överraskning till Daddy som fyller år imorgon.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *