HEMMA HOS

 Hemma hos A&S i småstaden.

 

 

 

.

Godmorgon Fab Fredag!

Här startar jag igång dagen med att ge er alla RofK läsare en färg vitamin kick. Igår var vi hemma hos Dockans Gudmor/Gudfar A&S på en färgsprakande Sushi lunch.  Och Sushi toooooooook älskar mina små sessor. Om stora Sockret skulle få bestämma mat här hemma så skulle hon beställa Sushi varje dag, hihi.

 Denna familj som vi besökte igår är bara för härligt. Varje sak i detta hus bär på en historia. Möbler och inredning kommer från alla världens hörn. Sten plattor från Italien, Te kanna från NYC, Bestick från Kina, Muggar från England mm. Att besöka detta hem är som att få en magisk jorden runt resa på tre timmar! 

 .

Älskar dessa färgsprakande tallrikarna från danska Rice ♥

 

.

Här bjuds flickorna C på alkoholfria Italienska drinkar.

 

.

Ett fyrverkeri av färg. Underbart för både ögon och mun.

.

Om det skall var Italienskt så skall det vara ett kallt glas av Limoncetta, så klart!

.

.

Kolla in dom ur snygg stolarna!

 

.

 

 

 

 

 

 

Stenplattorna som jag står på här är hemtagna från Italien. Visst är detta golv helt ljuvligt. Man blir så glad av alla dessa färger.

.

Den ljuvliga te kannan som jag nämde ovan (kommer från NYC). En riktig asiatisk te kanna, perfekt till vår ris te denna middag.

.

Nu skall jag ta och hoppa in i duschen och ta tag i denna dag! Jag har nämligen en överraskning till Daddy på hans sista semester dag.

Vi ses lite senare!

KRAM

7 thoughts on “HEMMA HOS

 1. Loppisliv says:

  Ohhh så vackert hem, sååå snygga tallrikar i olika färger. För att inte tala om klinkergolvet, helt underbart!! Önskar jag vore lika modig ibland, för jag väljer alltid vitt eller beigea nyanser, men detta gav verkligen inspiration!!!
  Underbar klänning på söta dig i förra inlägget 🙂
  Stor KRAM Paula

 2. Eva says:

  Åhh mamma vilket kök. Heelt i min stil. Love. Underbar matta. Ah golv från Italien samma som vårt…Inte samma men vårt klinker är oxå från Italien. Direkt från Italien. Kul. Skickat till Sweden. Så vackert. Vill se mer fån detta hem. Meee like.
  Puss på dig Carola. Lööve

 3. Anita says:

  Så vackert hem! Tack för tipset med tapas restaurangen i Ängelholm. Det blir nog ett besök där någon dag. Vi har ju inte så långt dit.
  Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *