HEMMA FIX TIDIGT I MORSE!!

Godmorgon alla snyggingar!
Har ni sovit gott? Själv så var jag uppe med tuppen i morse och fixade denna lilla tavla ovanför sängen. Jag har nämligen förstorat lite pics som jag har tagit i somras. Denna bild är en ut av dom. Och bilden är tagen i Stockholms tunnelbane system vid Östermalm. Jag har lite fler bilder som jag har låtit förstoras till  70*103 cm samt 80*120 cm . Och jag vet att det var många utav er läsare som gillade en utav dessa bilder från min Stockholmsresa extra mycket. Jag har fått många mail ang den bilden bla. Kanske gör jag en utlottning på den bilden (  80*120 cm   )senare i veckan här på bloggen? Jag har lite funderingar runt det. Jag återkommer när jag har tänkt klart!

Här ser ni lite närmare på min ny inramade pics.

Idag har vi ett fullspeckat schema för hela familjen. Dessutom så skall vi gå på lite roligheter om vädret tillåter. Enligt smhi så skall  vädret vara fin fint idag också. Så vi håller tummarna för det idag! Nu skall jag ta och bädda sängen och hoppa ur morgonrocken.
Nu gör vi lördagen girls!!!!
Stora Kramar
CC

20 thoughts on “HEMMA FIX TIDIGT I MORSE!!

 1. På vår gata says:

  Vad fint det blev, jättefint foto!

  Gillade idén med värmeljus i den stora glasvasen. Snyggt!

  Önskar dig en fin lördag.

  Kram D

 2. Jennifer says:

  Riktgit fint! Det gillade jag. Tack för tips. Å varför fattar inte jag att jag också bör ha det så vitt, cleant o rått, ursnyggt. Jag är inte så komplicerad som jag tror :).
  Kram/Jennifer

 3. Room of karma says:

  Tack för alla fina kommenterare här på bloggen om min fotografering:)! Det värmer. Jag älskar verkligen att fota fina saker. Och det kan vara allt från en obeddad säng som ovan till en snygg vas eller kläder.

  Jag har klurat lite på min utlottnig av en av mina favorit bilder som jag vet att ni läsare älskar. OCh det kommer bli en utlottning i veckan. lovar!!! Jag måste bara fixa med en sak innan:)

  Kram och godnatt
  CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *