Hemma efter en romantisk semester i Köpenhamn

Nu har hela familjen kommit hem från vår semester i Köpenhamn. Romantikens stad! Det sägs att det är Paris men för mig/oss är det Köpenhamn.

Så nu är även bloggen aktiv igen ? Ni är flera som skrivit till mig på dm och jag har försökt att svara er för att ge er de tips vi gjort i Köpenhamn, var vi befunnit oss mm. Jag har till och med stött på en läsare som var jätte gullig inne på Tivolit. Hon kallade mig fru roomofkarma ? Så söt!

Ja romantiken flödade på denna resa och min man som annars inte är då romantisk blev helt plötsligt fantastiskt romantisk mot min förtjusning! Här denna dagen besökte vi ett blomstertorg där det sålde fantastiskt stora vackra pioner, där han då köpte hela bunten med blommor samt hinken dom stod i ? ska det va så ska det vara rejält! Det är bara i Köpenhamn sådant händer!

Jag ska sortera mina bilder senare idag och göra en lista över de ställen vi besökte i Danmark med både namn, adress, information och bilder. Vår semester var ganska enkel men väldigt romantisk och härlig. Det är ju lättare att åka på semester och göra olika saker nu när barnen är större! De klarar sig själva på vissa aktiviteter och frilägger då lite egentid till oss vuxna då vi kan gå och se på det vi vill se.

Mer inlägg kommer nu att delad här på bloggen som kanske ger er inspiration att besöka Köpenhamn denna sensommar/höst!

Kul att vara tillbaks här igen på bloggen.

Puss & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *