Hemkommen från mitt lyxiga studenthem i Värmland

Hemkommen från mitt lyxiga studenthem i Värmland

Hemkommen från mitt lyxiga studenthem i Värmland

 

Då har man kommit hem efter nästan en vecka i Värmland hos min fina Petra och en massa förläningar i Örebro.  Jag kan inte med ord beskriva hus fina och bra jag har det hos min vän @husetsjöljus (heter hon på Instagram om ni vill se mer från hennes hem) när jag bor här uppe. Jag tar med mig goda viner, bubbel och champagne och hon hon lagar mat och vi pratar och skrattar kvällarna igenom.  Som jag skrev på Instagram förra veckan vad att om hon var en man så skulle jag vara kär i henne 😉

Nu ska jag ta hand om min förkylda lilla tjej här hemma.

Kram

 

One thought on “Hemkommen från mitt lyxiga studenthem i Värmland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *