Hemester i Sverige 2020

Nu tar jag hemester och det kommer innebära att verkligen ha semester från allt! Jag kommer att vila ut mig riktigt, bara vila.

Denna våren har varit psykiskt pressad med corona och all oro runt omkring vad det gör med vårt samhälle. En oro över mitt jobb, men vi har klarat oss väldigt bra med en trygg och stabil ledning!

Och nu är det gräspollen som också gör mig väldigt trött!!

Vi har ju skaffat en hundvalp som ni säkert vet, lilla busiga Hedda. Hon kräver mycket stimulans och motion. Vi älskar verkligen hundlivet! Men att ha en hundvalp är som att ha en bebis och det kräver energi. Men det är samtidigt mysigt och roligt. Barnen älskar hundvalpen medans jag längtar till hon blir fullvuxen hund och lugnar ner sig lite ? Men jag gillar större barn också, bebistiden var inget för mig häller ? Men barnen här hemma säger dagligen hur lyckliga dom är att vi köpte en hundvalp, så det värmer massor. Och det är det jag får tänka på när hon springer iväg med en socka i munnen som hon nyligen har snott ur tvättkorgen eller när hon kissat inne för hon blev så glad över att se dig när man kommit upp på morgonen ? Hon sover i stora dotterns rum om nätterna och hon blir galet glad varje morgon när hon får träffa alla vid frukostbordet och då kan det skvätta ?

Så jag har bestämt mig för att bara vila, göra vad jag vill (inga måsten, träffa de vänner jag velat länge men inte gjort pga av corona. Nu kan man ju vara ute och träffas❤️

Så välkommen hemester 2020 då vi bara tar det lugnt hemma! Det passar mig väldigt bra i år ???

Njut helgen vänner.

Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *