HELSINGBORG – BUSKSÅNGAREGATAN 11

Årets finaste hem finner du på valvet.
Jag som är en Peace älskare skall ju så klart köpa denna peace väska från Tine K så klart. Det kommer bli min strandväska till sommaren 2012:)! En favorit i repris.

Hej Godingar!
Hur har ni sovit gott i natt?
Åhhh, vad jag har haft svårt för att somna. Jag drack alldeles för många koppar latte i går kväll. Hmmm, det gör jag inte igen:)! Så min sömn har varit god men mycket kort. Somnade si så där vid kl 01,00, Grrr….
Och när man inte kan sova så vad gör man då? jo, man googla runt på inspiration, kollar hemnet och så hitta men det här underbara hemmet i Helsingborg på Busksångaregatan 11 som faktiskt är till salu.
Det är inte bara jag som gillar djurhorn på väggarna:)!

Mmmm – Like!

Detta barnrum är ju HELT vansinnigt snyggt! Vår lilla Docka skulle kunna ta detta fina barnrum rakt av. Men vår lilla Docka skulle vilja ha en hel bokhylla full av dockor om hon fick bestämma själv, hihihi! Snyggt med en naturkvist som klädhängare. Jag gillar när man tar in naturen i sitt hem. Det har jag börjat göra en hel del den sista tiden – and i love it!

Snyggt med en parkbänk till köksbordet. Och vilka härliga vita golv. Det ser ut som vit flytbetong, undra om det är det? Själv så har jag vita golv men dock inte flytbetong. Det ser så rått och cool ut med flytbetong golv.

Rent, enkelt och skitsnyggt!:)

Åhh, kolla in den sygga fåtölj/stolen. Stramt och snyggt!

Detta är ett hem som gillar Tine K, Day Home. Färgerna är svart/vitt samt naturnära toner. Men framför allt så blev jag tooook förtjust i flytbetongs golven – Det vill man ju bara ha!

Nu skall jag ta ett steg över till Kliniken (jobbet I♥)
Ha en bra dag!
KRAM

8 thoughts on “HELSINGBORG – BUSKSÅNGAREGATAN 11

 1. Skridskoänkans glada dagar says:

  Ett vackert hem att se på , men om min familj flyttade min familj in till detta stiliga radhus skulle kaoset vara ett faktum!
  Sen undrar jag om det verkligen är så att det finns familjer som flyttar in i en ny bostad , utan att få med sig en endaste pinal från det gamla hemmet?
  Beställer man helt enkelt allt nytt från t.ex Tine K innan man flyttar in? Så att man får ett enhetligt hem där allt stämmer .
  Lite ser det ut som ett utställnings hem , men visst ett mycket smakfullt sådant kan jag erkänna!

  En bra dag till dig med!

  Carina

 2. Ceropegia says:

  Simpelthen elsker denne leiligheten!!
  Kjempefin!

  Samme innlegg hos meg også i går.
  Inspirert.

  Ha en finfin dag 🙂

  Klem.

 3. Anonymous says:

  Hej!
  Helt underbar inredning!!
  Såg att du också gillade parkbänken som de hade till matbordet, fanns även en bänk i hallen.
  Vet du var dessa kan vara inköpta?? Är det Tine K eller Day??

  Ha en bra dag och tack för din inspirerande blogg!
  Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *