HEALING MEDITATION OCH AKUPUNKTUR

 

.

Nope, bilderna är inte svart/vita, hihihi Utan det är jag som gillar vitt och svart när det kommer till inredning.

.

.

.

.

.

.

 Tjing!

.

Mår ni bra alla bloggisar?

 Här hemma handlar det mycket om hälsa och välbefinnande nu för tiden av olika anledningar. Jag har börjat hos en totalt fantastisk sjukgymnast som gör underverk för mina axlar! Jag mår så himla bra av hennes övningar. Och med denna sjukgymnastik så har jag börjat intressera mig för healing och meditation. Det hela började med att jag har haft andningsövningar mellan mina träningar. Jag har alltid varit intresserad av att kunna påverka psykiska och kroppsliga tekniker som innebär fokusering och koncentration kombinerad med avspänning. Men jag har aldrig riktigt tagit tag i den delen av mig själv tidigare. Men nu är jag riktigt sugen på att gå en helgkur  i meditation, kanske är det någon av er söta läsare som gillar det här med spirituella och kan rekommendera någon bra sådan?. Igår satt jag i telefonen med en gammal barndomsvän och talade om just detta med det spirituella och hälsan. Denna vän M går nämligen hos en kvinna som utför akupunktur. Hon berätta att hon mår jätte bra av det, så himla spännande tycker jag! Jag vet att just akupunktur fungerar, eftersom jag gick hos en akupunktur med vår lilla Dockan när hon var bebis för hennes magknip. Och bara efter några behandlingar så var  hon mycket bättre. Och hon där med kunde se att vår lilla bebis inte hade kolik som BVC hade sagt till oss när hon skrek nätterna igenom.  Utan hon var snarare mjölkintolerant, vilket visade sig va en helt rätt diagnos. Så jag har en mycket positiv upplevelse av den alternativa vården. Självklart så finns det både bra och dåliga kliniker som utför dessa behandlingar så som i andra branscher, alla är ju liksom inte bra. Men det är av just den anledningen jag ställer frågan rakt ut här på bloggen om ni vet någon bra?!.

.

.

.

.

.

Här hemma har vi nästan ljusterapi med allt vitt, hihihi.

.

.

.

.

Önskar er en fin kväll!

.

KRAM

7 thoughts on “HEALING MEDITATION OCH AKUPUNKTUR

 1. Anita says:

  Jag går på mindfulnessyoga varje torsdag med kroppsskanning och meditation. Vi håller på i 1½ timma. Det har jag gjort nu i några år och det är så skönt. Ibland slummrar man till lite. Men det är helt ok. Så imorgon är det dax igen. Hoppas du hittar något bra alternativ. Anita

  • Carola says:

   Åhhh vad är det? Det har jag aldrig hört talas om. Vill du återkomma och förklara lite runt det för mig. Låter spännade!

   kram Carola

 2. Loppisliv says:

  Så fint, och härligt med ljusterapi i hemmet, gillar när det är vitt vitt vitt :-)) Jag går just nu en kurs i medicinsk yoga och meditation, och det har gett mig mycket mer ork och energi, helt underbart!! Jag kan rekommendera Malin Berghagens bok YOGA, den är toppen!! Ha en fin kväll! Kraaaam Paula

  • Carola says:

   Ja, jag är innne på att börja på medicinsk yoga bla. Det låter ju helt magiskt skönt.
   Tack för att du delar med dig!

   kram Carola

 3. Fia says:

  Hej, har följt din blogg och tycker du är jätte bra särskilt i dina fantastiska foton. Är du fotograf? Om inte borde du absolut börja på fotograf banan, du är duktig. Med vänlig hälsning Fia

  • Carola says:

   Hej Fia!

   Tack för din super gulliga kommentar här. Nix, jag är ingen fotograf, bara en glad amatör:).
   Jag gillar att fota och jag har fotat åt folk på beställning också men bara för att det är kul och att dom tycker
   att jag är duktig.

   Kul att du gillar min blogg!

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *