SNART!

Godmorgon Alla Sköna Bönor!
Har ni sovit gott?
Wow, denna veckan har jag fått till det bra. Har gått och lagt mig mellan 21-22 varje kväll:)! Inget sitta sent vid datorn eller börja med stora projekt när kl slår sent:)!
Nu är det bara idag kvar på denna arbetsveckan. Sedan har jag tre dagar kvar i nästa veckan. Sedan är jag HEL LEDIG I TRE VECKOR med mina fina sessor. Praktiken är helstängd i hela tre veckor i år. Vilket långt och härligt jullov vi skall ha.  Åhhh vad vi skall baka, gå till badhuset, se på dagbio, gå på teater och bara mysa……. Tänk vad härligt! Åhhhhh vad jag längtar! Men å andra sidan så har vi många roliga julluncher och julmöten som står på schemat dom närmsta dagarna på jobbet:)!. Och  det är ju riktigt trevligt det också:)!
Hoppade in här en snabbis idag för att önska er en fin dag!
KRAM


7 thoughts on “SNART!

  1. Mitas home says:

    Oj vilket härligt jullov!! : ) Så länge räcker inte mina semesterdagar.. Haha.. Men ska i alla fall va ledig mellan jul och nyår och då ska det bli mys här med! : )) Ha en fin helg! Kram Mita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *