Har ni testat laga och äta sniglar någon gång?

Har ni testat laga och äta sniglar någon gång?

Har ni testat laga och äta sniglar någon gång?

Har ni testat laga sniglar eller har ni ätit sniglar någon gång? Det har vi gjort nu. Och tro mig när jag skriver att det vara faktiskt gott! Jag trodde att det skulle vara slemmigt och lite gummiaktigt i konsistensen. Men då är både blåmusslor och champinjoner knepigare i konsistensen. Vi gratinerade dom i ugnen.

Sätt på ugnen på 225 grader. Blanda smör med finhackade vitlöksklyftor eller pressa vitlöken, citronjuice, hackad persilja, salt och svart peppar.  Täck varje snigel med smöret. Gratinera i ca10 minuter. Servera med vitt bröd och ljust öl.

Jag vågar lova er att ni tycker detta är gott då det bara smakar vitlök och det är mjukt och gott i munnen! Testa i sommar, överraska er själva med nya goda smakupplevelser.

KRAM<3

One thought on “Har ni testat laga och äta sniglar någon gång?

 1. Nettan says:

  Hej igen, vet inte om du missat min senaste kommentar om tandblekning, så jag lägger in den här!
  Tack för ett mycket bra svar både vad gäller priser o tillvägagångssätt!
  Jag har skenor sen tidigare så då borde jag kunna använda dem. De är gjutna efter mina käkar. Kan jag köpa medlet direkt då hos min tandläkare tycker du? Eller bör jag göra första behandlingen hos henne?
  Vad skulle du råda mig till?
  Tack!

  /kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *