HAPPY HALLOWEEN FRÅN OSS ♥ KNACK KNACK …..

Detta är en helg som vår familj ÄLSKAR!
Tjingeling
Hoppas ni mår bra på årets allra roligaste dag, nämligen Halloween!
Åhhh, vad vi fixar idag skall ni veta. Vi har ju nämligen sänt ut lite kalleslekort till våra släktningar, vänner & grannar. I år är vi nämligen ett mobilt tandläkarteame. I temet som består av vår familj med mångårig erfarenhet i Oral protetik, kirurgi samt tandhygienisten som består av Lotta Pottansson ”nakenvovven” samt narkosläkare osv ….. Listan kan bli lång på hur kompetenta vi är. Se själv bilderna nedan. Vi jobbar med patienter som har tandläkar skräck i första hand.

Här ser ni narkosläkaren Dockan lägger en LITEN bedövning. Känns inget alls?!:).

Här ser ni narkosläkaren laddar inför sitt ingrepp, hihihi.

Tar sitt jobb på största alvar:)?! Medans kanelbullarna blir allt större på fiken runt om i stan. Så blir sprutorna allt större i samma takt. Det är en trend som är just nu. Ju större destro bättre:)!

Smidigt …. Lätt som en plätt …..

Lite mingel kort från vår exklusiva praktik. Praktiken är hygien certifikerad! ( vi är en riktigt lek familj som ni ser:))

Nöjd personal är A&O! 
Nu skall teamet Tandhälsan ut på sina inbokade patientmöten under hela dagen. Första mötet är inbokat 14,30 och sedan löper det på. Gaaah, vilken otroligt rolig dag vi har framför oss!! 
Jag lovar att återkomma senare i kväll med mer mingel bilder från våran tripp ute från vårt arbetsteame:)!
Vi finns – där du är! Glöm aldrig det.
Kanske är det på din dörr vi knackar i dag  …….
KRAM
Posted in Usa

15 thoughts on “HAPPY HALLOWEEN FRÅN OSS ♥ KNACK KNACK …..

 1. Anna-Lena says:

  Det såg verkligen läskigt ut Carola.
  Va duktig du är på att sminka! Vilken dröm mamma du är!! Jag är inte alls så rolig som du är. Önska att jag var det när jag ser dessa bilder!

  Ha en rolig dag.

 2. Me says:

  Åh HJÄLP!!! Ja ni ser faktiskt läskiga ut=) Vet inte om jag skulle våga gå dit hahah =)

  Hoppas ni får en toppendag!!

  Kram Fia

 3. Anonymous says:

  Hu vad läskigt! Bra sminkat :)Jag har nyligen hittat hit till din blogg och jag gillar den.Verkligen fina och roliga bilder:)!

  Ha en rolig dag! Lisa

 4. Sanna says:

  Åh, vad ni är grymma! Tänka på alla varulvar, vampyrer, häxor, djävular och en och annan drake. De har ju så dåliga tänder av allt smaskande! Dessutom hemsk andedräkt! Knappt så de sprutor ni har räcker. Ni måste nog skaffa större och många fler tänger;) Vilket skrämmande välgörande tandläkarteam som drar runt ikväll. Beware of the dentist you werwolves out there!

  Grymt spooky och sköna bilder.

  Boooo från Mig.

 5. Alexandra says:

  Roliga bilder!!kul att du kika in hos mig.Svar på din fråga;flaskorna är faktiskt coca cola flaskor köpta på ica maxi i sommras.Det var något erbjudande då,och jag gillar verkligen formen på dem så de fick bli blomvaser en stund.Har den sparade så jag ha lite blommor då å då.Ha en trevlig helg!

 6. Room of karma says:

  Tack alla söta för era fina kommentarer hos mig idag:)! Ja, det är väl ingen tvekan om att jag/vi älskar denna helg:)!

  Vi har haft en underbar dag. Hos många sköna människor el patienter. Nu skall jag bara ladda ner lite foton från vår underbara dag. Så ni får se lite pics också:)!

  Ses snart igen;)!

  kram ♥ CC

 7. Malin says:

  Haha! Fy 1000 vilka underbara, roliga och läskiga bilder! Verkliken fint arrangerat!! Ni verkar vara en riktigt mysig familj!

  Önskar dig en underbar fredgag! Visst är det gött med helg? Ser fram emot att få äta och dricka lite extra gott ikväll och slå sig ner framför Idol och bara softa!

  Kram
  /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *