NU ÄR JAG HÄR

..

Hej Alla Sköna Bönor!

..

Oops tiden går fort! Jag har inte glömt bort bloggen! Men denna helgen har gått i raket fart!!

I fredags så hade vi maskerad på skolan. Sockret var en monster high docka, hon var så himla fin/ful som dockorna är. Liten Docka var på sin dans med sin bästis under fredagskvllen. I lördags var jag på stan med min bästis, hihih…… Och när vi ses så blir det alltid så himla  kul och vi är borta i många fler timmar än beräknat. Sedan var det mys hemma hela kvällen. Och idag har jag varit på kalas med Dockan hos en av hennes fina vänner ”Flisan”. Och nu har jag just kommit hem från kalaset, utan någon Docka med mig. Hon stannade kvar hos sin kamrat för att leka några timmar till. Ja ni hör, det har gått i ett. Jag har liksom inte haft tid för att varken fota eller blogga.

Men jag har dragit ihop en hel hög av kläder och annat som jag skall fota och lägga ut på en bloppis  här på RofK.  Om jag hinner så lägger jag ut det i kväll, så håll koll!

Nu skall jag äta lite mat som Sockret & Daddy fixat. Är så himla hungrig.

..

Vi hörs senare!

KRAM

8 thoughts on “NU ÄR JAG HÄR

 1. Mita says:

  Åh va spännande med bloppis! :)) Ska kolla in här senare ikväll igen mao! :))
  (har börjat blogga igen.. Saknade faktiskt det! 🙂
  Kram M

  • Carola says:

   Åhhh är söta du tillbaka i bloggvärlden, Jippi♥♥♥
   Jag kommer troget in på din blogg igen, det vet du!

   Kram CC

   Hoppas vi ses i kväll igen:)

   • Mita says:

    Åh va du är söt!! <3 Och vilka fina kläder du har på bloppisen! Allt är ju så fint på dig!! Man vill ju ha allt! 🙂 kram M

 2. Miss Tess says:

  Vilken mysig helg!

  Duktiga du som tar tag i ”gamla grejer”. Jag har börjat fota lite men inte kommit så långt, så trist ju;)

  Kram

  • Carola says:

   Kör gamla dagens bilder:) Det kör jag nu. Eftersom det är så dåligt ljus om kvällarna nu när barnen har lagt sig och man då får lite tid över för just sådant som bloggen och bloppisar mm.

   Välkommen in och kika på min bloppis, kanske kan jag inspirera?!

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *