HAPPY FREDAG!

”My definition of happiness is having something that you love to do, someone to love, and something to look forward to.”
Hej underbara stars!
Wow, då var det äntligen fredag:)! Det vilar något magiskt över denna dagen. Redan när man vaknar så är man alltid på ett strålande humöööööör! Snart är det helg och man kan ha långa lata frukostar med dom man älskar mest = underbart! Jag är ingen morgon människa alls. Allt före kl 9,00 är för tidigt.
Jag ville bara titta in en snabbis här på bloggen för att önska er en underbar dag!
Vi ses på lunchen som vanligt!
KRAM!
CC

13 thoughts on “HAPPY FREDAG!

 1. Casa del Caos says:

  Jag är inte heller en morgonmänniska…
  Sover nästan fortfarande… Zzzzzz…

  Synd att samhället är uppbyggt efter morgonmänniskor! Herregud, tänk att jobba 7-16 varje dag! Det hade jag aldrig pallat!
  Tur att jag har varierande arbetstider på mitt jobb!

  Ha en fin helg!
  Kram!

 2. sandra says:

  Hej!

  Ber hundra gånger om ursäkt om det sårat dig. Det var inte menningen. Jag har inte läst dom andra bloggarna så det är nog som du säger. Tycker inte ni har likheter i foto eller inredning, det var mer ord jag menar, men som du nämnde så är det ju klart att vissa ord tycker man särskilt bra om och man äger ju ingen ensamrätt på dom. Förstår att du jobbat med inredning för ditt hem är superfint och har den där röda tråden som jag saknar och letar efter. Min kommentar var inte att såra ( känner mig som en idiot) utan mer ge mitt tänk om detta ämne. Nu har jag dock fått en annan syn på ämnet och kommer att läsa din blogg med glädje och nyfikenhet 🙂
  Ha en riktig trevlig fredag!

 3. Madeleine says:

  Önskar dig en fin helg också! Vilken underbar blomsterbild du bjuder på idag, du tar så himla fina foton *avis* 🙂
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *