Tips till er Halloween dukning

Tips till er Halloween dukning

 

Tips till er Halloween dukning

 

 

.

Klart det skall vara stil och design även på en Halloween dukning. Här har jag dukat fram med glasen Air. Tillsammans med den internationellt erkända tyska glastillverkaren Zwiesel Kristallglas har Prins Carl Philip och Oscar Kylberg gjort en exklusiv glaskollektion uppdelad i två serier: Air och Air Sense. Och som namnen antyder är det genomgående temat för kollektionen luft och tyngdlöshet.

För att få den rätta känslan på festen så har jag köpt klistermärken på Party landet och klistrat på alla 9 st glasen som är uppdukade vid bordet.

Påsarna ni ser ovan är köpt på Ikea (de finner ni på julavdelningen) De kommer fungera som placeringskort och innehålla en liten present till varje gäst. Med en svart spritpenna skall jag skriva namn och måla något passande.

Vinkylaren kommer från Cervera och är stor och praktisk för att fylla med både alkoholhaltiga drycker och läsk till barnen.

.

Tips till er Halloween dukning

.

De orangefärgade läckra ljusen kommer från Ikea och de är doftljus och doftar ljuvlig apelsin, en doft kan förstärka en känsla av en middag!

.

Tips till er Halloween dukning

 

Här har jag valt att duka med två st dukar båda köpta på Party landet i Frölunda. Under duken är gjort av plast vilket är bra om någon skulle söla. Som en löpare i mitten av bordet lägger jag ett svart nät som jag sedan fyller med massor av löv från naturen för att förstärka Halloween färgerna. Givetvis så ställer jag några färska klassiska pumpor på det dukade bordet för att förstärka den rätta känslan av Halloween.

.

Tips till er Halloween dukning

.

Tips till er Halloween dukning

Svarta underlägg som ni ser ovan kommer från Lagerhaus och kostar bara 10 kr/st vilket är fantastiskt bra.

.

Här hemma håller vi på att planera inför helgens stora Halloween fest. Vi planerar allt från musiken, maten, kläder, aktiviteterna till dukningen i god tid så att denna festen skall bli ett riktigt minne för alla baren och vuxna som deltar på festen.

Årets tema på festen är vampyr och vi kommer att börja festen med att alla barnen får göra var sin pumpa utomhus, där kommer vi även grilla och bjuda på en välkomst drink som passar årets tema. Sedan blir det en tre rätters middag inne vid det dukade bordet ni ser lite skymt av idag (mer bilder kommer i helgen). Men idag ville jag bara tipsa er om vad ni kan hitta bra saker till era Halloween fester. Godiset har jag köpt på Nille i form av ögon och tänder som kommer att pryda våra skålar runt om i vårt hem.

.

Nu vankas det fest hemma hos oss

Kram/Carola

 

3 thoughts on “Tips till er Halloween dukning

  1. Laila Söderblom says:

    Snyggaste Halloween dukningen. Så har vi de vackraste glasen! Önskar er alla en superhärlig kväll tillsammans! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *