Grattis till studenten min stora stolthet

Studentårtan är en klassisk prinsesstårta i form av en studentmössa.

Sommaren 2022 kommer det hända mycket i vår familj. Vår lilla dotter är borta på sommarläger i en månad och tar sin Konfirmation. Vår stora dotter har tagit studenten och fått ett jobb över sommaren. Hon har dessutom kommit in på sin utbildning hon önskade i höst.

Jag har tänkt att göra en fotobok om både studentbalen och studenten. Jag har just börjat sortera bilderna från hårddiskarna upp till molnet. Det har ju blivit många bilder genom åren. Och man har en massa hårddiskar dom bara ligger och skräpar. Jag har gått igenom bröllopsbilderna från en av hårddiskarna och tänker även där göra en fotobok och överraska min man med till vår bröllopsdag i sensommar. Det är roligt att ha en fysisk bok att bläddra i.

Gör en bra eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *