GRANEN ÄR UTE & SNART ÅKER VI

 

En dagens hem hos KARMA.

.

.

.

Hello!

.

Jippi, idag åkte granen och allt julpynt ut helt. Det är alltid så himla mysigt att plocka in julen i början av dec men det är också lika skönt att plocka ut julen i slutet av dec ♥. I år så valde vi en rumsgran istället för en stor barrande gran. Så med det så har det varit mycket rent och enkelt i år. Denna granen har jag dock inte slängt på något vis utan tagit bort lamporna, pyntet och ställt den åt sidan brevid soffan som en grön växt. Den kommer att få flytta ut så fort våren smyger sig på i mars/aprill. Här hemma håller vi på att packa inför morgondagens resa till Danmark där vi skall fira in det nya året på ett mycket annorlunda set! Barnen kommer att älska det!!!! Skall bli så himla spännande och roligt för dom ♥. Och när vi kommer hem från Danmark igen så är julen helt förbi och vi hälsar våren välkommen i vårt hem.

.

Nä, nu måste jag sluta blogga och ta fram väskorna för just nu ligger det ett helt berg av kläder på deras sängar utav leksaker och annat som baren vill ha med sig på resan. Och själv så hatar jag att packa! Jag brukar alltid vänta med packningen till sista minuten då jag just skall fara. Och då följer nästan inget med eller så tar jag med hela garderoben ut i fall att. (om ni googla orden allt eller inget så kommer det upp en bild på mig, hihihi) Tänk en annan gång då jag och Daddy skulle åter igen fara till Köpenhamn som vi ofta gjorde innan barnen fanns, så hade jag total vägrat att packa något eftersom jag tycker det är så tråkigt. Så jag åkte utan packning och det slutade med att jag fick låna Daddys underkläder för att klara mig under helgen. Förövrigt så köpte jag alltid nya kläder i Köpenhamn när vi var där så kläder behövde jag aldrig ta med mig ansåg jag. Tandborste, tvål, rakblad och schampo, balsam ja, det är nog det jag brukar ta med mig på den tiden. Och det rymmer i princip i handväskan – smidigt! Ibland är jag verkligen som en barnunge, gillar inte att göra det jag tycker är tråkigt! Men nu 17 år senare och två barn så måste jag packa och ta mer ansvar. Om inte annat för deras skull. Jag skulle nog klara mig med att bara sticka en tandborste i inne fickan på min jacka. Så ok lite mer blir det i min väska på denna resa som en ansvars full mamma!

Nope, nu måste jag tyvärr packa ändå ………………….

.

Med detta inlägg vill jag önska alla er söta läsare en gott slut och ett riktigt riktigt Gott Nytt år!!

.

.

Stora Kramar 

Carola

5 thoughts on “GRANEN ÄR UTE & SNART ÅKER VI

 1. Camilla says:

  Ni har det så himla fint hemma. Gillar din planschen Cocktail så himla mycket. Var kan man köpa den??

  Tacksam för svar/ Camilla

  • Carola says:

   Tack snälla! Cocktail Posten kommer från Röhsska museet i Göteborg och den går att beställa via telefon. Kostar 80 kr.
   Lycka till!

   kram CC

 2. Marita says:

  Gott Nytt År fina du. Lika kul alltid och kika in här. Älskar att du bloggar varje dag och njuter av alla dina underbara bilder❤

  • Carola says:

   Tack snälla söta du! Nu har jag kommit in i ett stim där jag verkligen bloggar varje dag:) Skall försöka blogga från Danmark också ♥ Så ni får följa med på våra äventyr:)

   Önskar dig ett riktigt bra år 2014! Och en fin nyår i morgon ♥

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *