GRAFITGRÅ

Grafitgrå

 

Grafitgrå

Inne i butiken hos Grafitgrå. 

.

.

.

.

T J I N G E L I N G

.

Mår ni bra alla fina bloggisar där ute?

Igår var jag och en väninna S i Jönköping på en liten shopping tripp. Vi startade dagen med ett besök på butiken Grafitgrå. Jag har följt denna butiken via bloggen och instagram en längre tid och nu var jag äntligen här igår. Butiken har massa fina saker. Just nu var det lite jul inspiration i butiken. Det såldes super fina granar i alla dess modeller. Inte dom traditionella och kanske lite tråkiga utan lite mer moderna och nytänkande sorterna, helt i min smak. Jag gillar den industriella stilen som vilar över alla sakerna här inne. Det som jag gillar med denna butiken är att det är nytt. Det går inte se för skabbit ut som många industri inredning kan göra. Eftersom jag gillar att blanda denna stilen med design klassiker med möbler och lampor som Arne Jacobsen och Bruno Mattsson format.

Grafitgrå

 

Grafitgrå

 

Grafitgrå

 

Hur söta är inte dessa små ananaserna?

.

Grafitgrå

 

Grafitgrå

 

Grafitgrå

 

Grafitgrå

 

031

 

Grafitgrå

 

 Självklart fick jag med mig lite fina saker hem här i från. Visar pics på det i veckan!

 

Grafitgrå

 För er som bor för långt bort kan shoppa på hennes butik på nätet. Eller bli inspirerad av deras fina instagram här ovan. Annars tycker jag att det klart värt ett besök här. Då det är en mycket trevlig butik med härlig personal som gör butiken mycket behaglig att gå runt i. Dessutom så finns det ett mysig Café inne i butiken. Hit kommer jag att återkomma igen, snart!!

.

.

Ha en skön söndag vänner!

KRAM

6 thoughts on “GRAFITGRÅ

 1. tinaminastina says:

  Dit brukar jag åka också, så himla mycket fint! Gillar verkligen deras sortiment med betong, filt. fårskinn mm…rena lite ruffa produkter!
  Ha en fin vecka…kram / tinaminastina

 2. Martina says:

  Vilken fin butik. Dit måste jag åka nästa gång jag är neråt i landet. Jag får handla på nätet fram till dess.
  Kram

  • Carola says:

   Japp, det går att handla på nätet. Men det var klart värt ett besök då butiken kändes större än vad man trodde. Jätte fin butik och Café ♥ Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *