Grå Gåsen – Så mycket bättre

Grå Gåsen - Så mycket bättre

 

Grå Gåsen - Så mycket bättre

 

Både Pensionat Grå gåsen och Gåsens lada är kända från tv tack vare TV4s Så mycket bättre. Framför allt är det ju ladan, där kändisarna äter sina måltider och framför varandras musik, som synts i rutan och den heter alltså Gåsens lada och är en restaurang som tillhör pensionatet.

I den mysiga restaurangen med råa väggar, tjocka takbjälkar och stora fönster serveras specialaren hamburgare gjort på finaste högrev, men också som vegetariskt alternativ, rotfruktsburgare. Det finns också en säsongsanpassad meny tillagad av närproducerade råvaror. Vi gillar skarpt det här stället – charmig miljö, avslappnad stämning, skön personal och god mat.

.

241

229

 

209

 

211

 

225

 

215

 

 Intresset för Grå Gåsen har ökat och det är många gäster som jag som vill ta bilder inne i restaurangen, Gåsens lada. Det är där de spelar in tvserien Så mycket bättre där vi har sett hur Lena Philipsson, Tomas Ledin och de andra avnjutit sina middagar. Det är också där de gjort tolkningar av varandras låtar.

.

220

 

Grå Gåsen - Så mycket bättre

 

Inredningen är charmig då det är olika stolar och bord i hela lokalen. Och jag hittade snabbt mina favorit stolar:).

.

224

 

.

228

.

 I denna stora trädgård kunde man hitta olika typer utav platser. Det fanns något för alla, allt från hammock till egentillverkade utemöbler.

.

231

 

234

 

Grå Gåsen - Så mycket bättre

 

 En alldeles magisk plats!

.

247

 

271

 

279

 

Adress

Grå Gåsen
Hobursvägen 3
62335 Burgsvik

.

 Ett ställe ni måste lägga på minnet!

Kram/Carola

2 thoughts on “Grå Gåsen – Så mycket bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *