GÖTEBORGS KULTURKALAS IGÅR

Godmorgon Sköna Söndag!
Nu pågår det ett Kulturkalas i Göteborg. Hela staden bubblar av massa roliga aktiviteter. Vill ni läsa mer gå in här. Det har varit 6-dagar av roligheter. Och idag är det den sista dagen på kalaset missa inte det! Vi var där i går och gjorde en massa roligheter med sessorna. Och som rosen på tårtan så är det solsken även idag = UNDERBART. En dag full av mys!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vem vill testa på att dreja?

Denna ljuvliga Chokladbutik ligger i Kronhusbodarna. Kronhuskvarteret är ett levande hantverkarcentrum mitt i Göteborg, ett kvarter från Gustav Adolfs Torg.
I de gamla längorna arbetar kunniga yrkesmän. Det är allt från glasblåstning till keramik och underbar njutning av chokladpraliner eller som vi alltid köper när vi är här. Vita chokladbollar. Dom är himmelska!

Det finns mycket gott här! Men godast av allt är de vita chokladbollarna som bakas här. Dom köper vi alltid när vi gör ett besök här. Prova dom!

Till vänster ser ni Sockret som rider på Islandshästen Maximus och i mitten ser ni Dockan som rider den svarta Islandshästen Fenja. Du må tro att sessorna var överlyckliga i går när dom fick var sin tur på dessa små sötnosarna! Det var ridskolan Gneisti från Kungsbacka som var där igår. Dom har ridskola för alla åldrar och nivåer, ridläger, ridkurser och turridningar att erbjuda. Det var jätte trevlig personal och hästar. Gå in här om ni vill läsa mer om ridskolan Gneisti.

Nu lyser solen på oss girls. Så nu går vi ut och gör Söndagen minnesvärd! Kanske avnjuta en god söndagmiddag i solen på någon skön ute servering?
Vi ses senare!
KRAM
CC

11 thoughts on “GÖTEBORGS KULTURKALAS IGÅR

 1. Pethra ~ om livet på västkusten ~ says:

  Kronhusbodarna är en favorit, men de ligger lite gömda så det är inte många som hittar dit.

  Ni får ha en fantastisk dag!

  Kramar

 2. Anonymous says:

  Kronhusbodarna skall jag lägga på minnet nästa gång jag besöker Göteborg. Du har förmågan att hitta alla fina ställen.

  Kram Nettan

 3. ANNIXEN. says:

  Som vanligt underbara bilder! Ni är verkligen duktiga på att aktivera er och besöka nya ställen, ser alltid så mysigt ut 🙂

  Ha en fortsatt fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *