Godmorgon

Godmorgon

 

Godmorgon

 

Godmorgon

.

.

.

 

 

Godmorgon nya veckan

.

Den kunde ju starta bättre kanske?!. Jag är på väg ner till Borås idag för att ta några röntgenbilder från mammografiundersökningen som jag gjorde förra veckan. De behöver komplettera undersökningen med ytterligare röntgenbilder, ultraljudsundersökning och ev provtagning. Undersökningen tar ca 1 timme. Man blir ju helt iskall när man får ett sådant provsvar tillbaks från Mammografin. Men det är väl tur att de är grundliga i sina resultat. Är det något som inte är bra så är det nog lika bra att veta det tidigt innan man får symtom för då har det gått långt. Men hjälp ändå, idag är jag lite spak minst sagt och hjärtat slår några dubbla slag. Yta i all ära, men inget är värt något om man inte har hälsan!! Låt oss nu hoppas på det bästa!!

.

Önskar er alla en jätte fin dag

Kram/Carola

5 thoughts on “Godmorgon

 1. Marie says:

  Hej Carola. Håller tummarna för dej idag. Förstår din oro,men det behöver ju inte vara något. Stor kram till dej & tack för en härlig blogg.Marie

 2. Ikas says:

  Hej
  Ville bara berätta om att jag fått ett sådant brev TVÅ ggr och att det ingen av gångerna varit något elakt. Jag vet att jag tyckte det var skönt att höra andra säga så när jag var mitt upp i det och tänkte att jag ville säga detta till dig. Jag håller tummarna för att allt gått bra. Givetvis är du välkommen att höra av dig om du vill .

 3. Nettan says:

  Hoppas allt gick bra idag och att resultatet inte visar något elakt hemskt!!
  Håller tummarna för dig.
  Kram fina du!
  /Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *