Godmorgon tisdag

Nu är vi mitt i vintertiden och det känns att det blir snabbt mörkare på kvällarna nu. Vilket gör att man får ta vara på ljuset på dagarna, och tända mer levande ljus om kvällarna för att få maximalt av ljuset, för att hålla sig pigg under denna mörka perioden i Sverige.

Jag gillar hösten och färgerna men jag vet också att denna perioden är kort och snart faller alla vackra blad ner och vissnar bort. Kvar blir nakna stammar och grenar, det blir mörkare och kallare ute. Vem gillar vinter? Absolut inte jag! Men nu bor jag i Sverige, där det är kallt och mörkt så det är ju bara göra det bästa av saken? Gå ut på en promenad på lunchen, köpa många ljuskällor hemma i form av levande ljus och lampor. Jag har 550 kelvin för att få dagsljus ur vissa ljuskällor hemma för att lura in känslan av dagsljus hos mig. Jag tycker att det funkar bra faktiskt. Det är en kall och blåaktigt ljus vilket är mindre mysigt så jag har olika kelvin på mina ljuskällor för att skapa olika känslor efter olika behov på dygnet.

Ha en fin tisdag och glöm inte gå ut på lunchen så ni får lite dagsljus i ögonen ?

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *