Godmorgon Sverige

Just vaknat och håller på att bädda vår säng. Som ni ser så har denna klädhängaren från Swedese flyttat in hos oss från flickornas barnrum. Den ljusar upp rummet lite mer än den svarta Zink hyllan från Jonas Bohlin gjorde. Den bor nu mera ute i vårt vardagsrum.

 
Och hunden Poppy från Magis har fått flyttat från vardagsrummet och in i flickornas rum. Här har ni också en bild på mitt Ikea fynd. skrivbordslampa för 49:-. Och snygg är den också. Jag har 2st sådana lampor från Ikea. Ett på var sitt skrivbord här  hemma.

Sockret sitter oftast på stolen & lill Dockan älskar att sitta på hunden Poppy.

Hej härliga sommar morgon!

Vilken härlig morgon vi har idag!

ÅÅÅ idag lyser det en stor gul sol på himmelen i vår småstad. Härligt! Det har varit lite små skumt väder nu det sista. Här hemma har vi just gått upp och äter en gemensam frukost tillsammans. Idag så
börjar jag lie senare än vanligt. Så jag hunnit att både ta några pics och lägga ut en blog efter frukosten. (Kvinnor kan) hihihi….
Men nu skall jag ta och stryka lite arbetskläder och sedan måste jag rusa.

Jag önskar er en super fin dag i solen alla fina!
Stora kramar

One thought on “Godmorgon Sverige

  1. Emelie says:

    Har suttit och tittat runt här lääängenu. =) Vilken härlig stil du har! Vad glad jag är att jag hittade hit! Så mycket inspiration så man nästan drunknar…
    Önskar dig en härlig sommar!
    Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *