GODMORGON FRÅN SMÅSTADEN!

Min lilla Docka & Nakenvovve tidigt idag.

 Toooodelo!
Då var det onsdagsmorgon mina vänner ”lill-lördag”.  Vad skall ni göra idag, eller var är ni på väg denna morgon? Här i småstaden har vi just vaknat vid liv efter att ha dragit oss i sängen lääääääääääänge!
 Idag är jag nämligen lite små seg, jag var nämligen på en föreläsning och där efter så var jag och min sköna vän S och storhandlade och där efter så satt vi i bilen och prata lääääänge. Vi har alltid så mycket att tala om och skratta åt. Det var till och med sååå länge, så att Daddy & Nakenvovven kom ut och hämtade mig i bilen, hhihih. Men så är det jämnt när vi ses. Vi har alltid så kul i hop så timmarna springer snabbt iväg utan att vi märker det. Och det vet Daddy om, så han förstod att om han inte hade hämtar mig så hade vi förmodligen suttit där än, hihihi.
Min lilla lila frukost denna lill-Lördags morgon.
Nu måste jag sluta blogga och gå och fixa till mig för att fortsätta dagen. Jag ville bara hoppa in här och önska er en fin dag!
KRAM
CC

15 thoughts on “GODMORGON FRÅN SMÅSTADEN!

 1. Anonymous says:

  Hej,
  jag blev lite nyfiken på vad dina barn heter; heter dom Sockret och Dockan eller är det bara smeknamnen???
  Kanske konstig fråga men det finns ju mycket nytänk när det gäller namn nuförtiden.
  Lilly

 2. Josefine www.Prinsessansdagbok.com says:

  ÅÅÅ vilken härlig blogg. Fick tips av Sessan, älskar dina fina bilder!!!

  Kram Josefine

 3. Room of karma says:

  Hej alla söta bloggisar som kommenterar här. Den stora frågan är: vad kommer den lila skåle ifrån?
  RICE är tillverkaren. Den finns i en massa ljuvliga färger och i olika delar i en porslin serie dom har.

  Tack för alla fina kommentarer om bilder på Dockan och lill vovven.

  Dockan är bara ett smeknamn. Hennes riktiga namn är Cornelia. OCh i mellan namn så har hon faktiskt ett blomnamn Magnolia. Det är en riktigt fin blomma tycker både jag och Daddy. Och var så vacker som en liten blomma när hon föddes och då bestämmde vi det namnet på BB.

  Kram till alla er söta läsare av min blogg! Det är så kul att ni kommenterar här! Det gör mig sååå glad!

  I ♥ you!
  CC

 4. Anonymous says:

  Till er två anonyma, som undrar över barnens namn.. I bloggen heter dom Dockan och Sockret, i verkligheten något annat.
  Det förstår man väl om det inte är första gången man läser en blogg, vill säga!?
  De flesta har smeknamn på sina nära och kära i bloggen…
  Mvh Miss Logiskt tänkade och jävligt snygg!

 5. Anonymous says:

  Du ovan som kommenterade bl a mig, Lilly, som undrade om barnen's namn… jag är ganska ny besökare här och hade verkligen ingen aning, ville bara fråga i all välmening, men du verkar ha tolkat det annorlunda.

  Härlig blogg ialla fall!!!!
  Lilly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *