Godmorgon från småstaden

Godmorgon från småstaden

 

Godmorgon från småstaden

mosar

 

mosarella

 

 

Hej vänner!

.

Här har ni en riktigt utvilad mamma som orkar att ställa till med en mysfrukost så här på en måndagsmorgon. Jag tycker att det är viktigt hur man startar sin dag, det hänger i hela dagen. Att vara utvilad med en stadig frukost i magen så orkar man ta in och tänka ordentligt under en hel dag i skolan. Det är mycket att ta in för dem små. Själv så kom jag ihåg att jag tycket det var krävande att bara sitta still vid en skolbänk hela dagen. Jag hade myror i brallorna haha.

.

Nu skall jag gå in och kolla om det är något nytt på Schoolsoft som jag bör veta. Sedan bär det av till arbetet.

.

Vi ses

Kram/Carola

4 thoughts on “Godmorgon från småstaden

  1. Linda Carlsson says:

    Ser verkligen mysigt och inbjudande ut, du har verkligen öga för inredning! Tack för en mycket inspirerande och trevlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *