Godmorgon från oss

Godmorgon från oss

.

.

Hej,

.

Jag håller på att gå igenom lite bilder från våra tjugo år tillsammans. Jag har inte haft uppe några bröllopsbilder eller andra bilder som bär med sig ett varmt minne. Troligen för att jag inte tycker att det är snyggt att ha en massa fotoramar uppe, var skall dem stå? Men i helgen fick jag upp detta bröllopskortet på nattduksbordet. När jag ser amerikanska fina feelgood filmer så ser man ofta att de har vackra familjebilder på pianot eller ett litet bord intill soffan. Det ser så himla fint ut men det är liksom inte min stil, alltså det passar inte riktigt in i vårt moderna och minimalistiska hem. Vi har ju ett nytt vitt snyggt piano men den är tunn och smidig så där kan jag inte ställa några ramar, eller?

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *