Godmorgon från köket

Godmorgon från köket

 

 

 

 

Godmorgon från köket

 

 

 

 

Godmorgon från småstaden

Här startar vi dagen med en koppa Nespresso (julsmak) Den röda julsmaken i år var klart min favorit så jag köpte faktiskt 10 st paket till är om veckan för att de försvinner snart. Det är spännande med nya smaker som kommer och går i deras sortiment, det sorgliga är bara att om man blir helt förälskad i någons smak så vet man att den försvinner.

Tittar bara in en snabbis idag för att önska er en fin dag. För här har ni en liten upptagen bloggerska idag då jag ska sätta mig på förmiddagen och  läsa inför en tenta som jag har nästa vecka, senare på dagen skall jag jobba.

Kram/Carola

One thought on “Godmorgon från köket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *