GOALS JOURNAL & GRATITUDE JOURNAL

GOALS JOURNAL & GRATITUDE JOURNAL

 

GOALS JOURNAL & GRATITUDE JOURNAL

 

GOALS JOURNAL & GRATITUDE JOURNAL

 

Mål journal – Denna praktiska tidskriften förtryckt med frågor och påståenden som hjälper dig att förvandla dina drömmar till konkreta och uppnåeliga mål. Denna lilla bok kan bäras med dig överallt, så att du alltid har ett verktyg för att påminna dig om dina tidigare framgångar och dina nästa åtgärder. Visst är det fiffigt?!. Sedan så är den snygg också:)

.

GOALS JOURNAL & GRATITUDE JOURNAL

 Denna vackra notebook är förtryckt med frågor och påståenden som hjälper dig att fokusera på och vara tacksamma för de positiva sakerna i livet. Detta lilla och praktiska bok mäter 9 x 14 cm och kan bäras med dig överallt, så att du alltid har ett verktyg för att påminna dig om allt det goda i livet – även om du har en off dag.

Båda häfterna hittade jag hos nätbutiken I love my type 

.

.

 

Hej

Igår var jag i Borås och shoppade med min lilla ”Docka”. Vi var och gjorde ett viktigt ärende tidigt på morgonen som drog ut på tiden så vi fick ta ledigt från skola och jobb. Det hela slutade med att vi gick på stan och shoppade och åt gått. Borås är en stad som jag känner mig ganska hemma i då jag har varit här väldigt mycket när jag var ung. Mycket är ju förändrat så klart men jag gillar husen, butikerna och jag vet vilka gator man skall vara på helt enkelt:).

.

Kram/Carola

One thought on “GOALS JOURNAL & GRATITUDE JOURNAL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *