Georg Jensen Season ljusstake

91cc42a7-6453-4a77-ab45-0113bf6e2a76

.

Georg Jensen Season ljusstake – förgylld med 24k guld

 

Georg Jensen Season ljusstake

,

Georg Jensen Season ljusstake i rostfritt stål.

 

Designad utav Maria Berntsen, Maria har studerat vid Konstakademin i Köpenhamn samt L’Ecole d’Architecture de Bordeaux, och avslutade sin utbildning 1992 då hon också startade sin egen verkstad. Maria Berntsen inledde sitt samarbete med Georg Jensen 2000.

.

.

.

G O D M O R G O N

.

I går var jag inne en sväng på Cervera i vår lilla småstad för att kolla in dessa snygga ljusstakarna från Georg Jensen. Jag kunde inte bestämma mig för vilken jag tycker är snyggast. Känner nog att jag tycker att guld är nog snyggast, och silver håller nog i längden?!. Silver kan man nog ha året om, men dock inte guld?!.

.

Vilken tycker ni att jag skall köpa?

.

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *