GEORG JENSEN HÅLLER KOLL PÅ MINA SMYCKEN!

Godkväll bloggisar!
Jisses, vad jag är trött nu för tiden. Jag börjar fundera på om jag lider av någon slags höst trötthet? (ingen derimerad) utan bara trötthet!! Jag har aldrig varit trött på hösten innan. Hösten brukar jag alltid tycka är en underbar tid och jag brukar vara piggare än vanligt då. Men i år så är det annorlunda. Jag är ju trött från och till hela tiden tycker jag. 
Idag glömde jag att ta på mig mina vigselringar igen. Jag tar alltid av mig mina ringarna när jag är hemma. Och när jag har bråttom ut så glömmer jag att ta på mig dom ibland. Så idag kom jag på att denna Källemo hylla går jag alltid förbi när jag skall ut. Och om mina smycken då ligger i en skål på hyllan så kan jag inte glömma dom, eller?

Här ligger alla mina vardags smycken och väntar på att jag skall plocka upp dom i morgon innan jobbet.

I am in ♥ in Georg Jensen som ni ser, hihihi!

Gäääääsp, nej nu skall fixa lite här hemma så jag kan gå och lägga mig tidigt idag också, skönt!
Önskar er en amazing kväll!
KRAM
CC

7 thoughts on “GEORG JENSEN HÅLLER KOLL PÅ MINA SMYCKEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *