GARAGE

 

Tjing alla sköna.

Nu är det spännande här på karma. Jag har fått i uppdrag av en familj (vän till daddy) att hjälpa dom med deras nybygge. Dom skall bygga ett nytt hus och jag skall hjälpa dom med ideer på smarta lösningar. Garaget skall vara ihop byggt med huset så man kan gå direkt in i hallen från bilen. En dröm för mig som gärna skulle parkera i hallen. Dom har tittat på elektriska portar från krafer så dom kan öppna med fjärrkontroll.

Huset skall vara av denna typen, obs ej huset på bilden utan av samma typ.

.

.

.

Jag skall få vara med från ritning till färdigt hus, en riktig dröm för mig som alltid har velat detta. Och det skall bli riktigt spännande. Dom har en ritning som dom har tagit fram ihop med en arkitekt och jag lovar att detta huset kommer att bli mycket specielt. Många egna lösningar både i huset och i trädgården. Mannen i huset jobbar i vanliga fall med betong på byggen så självklart så kommer dom att gjuta en pool utöver det vanliga.

Jag lovar att jag kommer att uppdatera med bilder på detta bygget.

Nu måste jag rusa in i köket, har lovat barnen och daddy att vi skall måndags fika (det går att ha fika alla dagar) hi hi hi.

.

.

Kram

2 thoughts on “GARAGE

 1. Miss Tess says:

  Låter spännande!
  Min dotters pappa ska börja bygga nytt precis vid vattnet i vår så jag är tämligen avundsjuk på dem just nu 😉

  Kram

 2. Carola says:

  Visst är det underbart med nybyggt! Tänk att få vara med och bestämma från början hur allt skall vara. Bara en sådan sak som tråkiga kontakt uttag som jag kan reta ihjäl mig på. Dom kan man placera på rätt plats mm. Jag får njuta av någon annans hem just nu, hihi. Det får du med ♥

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *